Yayınları Neden İzleyemiyorum?

Görüntü bozukluğu,Görüntü donması,Televizyon kanalının hiç açılmaması gibi aksaklıkların sebebi sitemizle ilgili değildir.Sorun ilgili yayını yapan Tv kanalındaki geçici bir problem ya da sizin internet bağlantınızın zayıflığı olabilir.Yayın açılmıyorsa F5 İle sayfayı yenileyiniz.

1-Yayın gecikebilir bir süre bekleyiniz.
2-Bu Site En İyi Google Chrome ve Mozilla Firefox Tarayıcılarında Çalışmaktadır.
3-İnternet tarayıcısı olarak Google Chrome ya da Mozilla Firefox kullanan bazı ziyaretçilerimiz, Windows Media Player teknolojisi ile yayın yapan canlı tv kanallarının yayınını izlemede sorun yaşayabilirler. Bu durumda Windows Media Player eklentisini indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.
4-İnternet Hızınızın Yavaşlığı Tv Kanallarının açılmamasına neden olabilir.
5-Tv Kanalının yayının geçici bir sorun nedeniyle Hizmet verememesi
6-Serverların yoğun olması (Sayfayı Yenileyiniz)

Copyright - Yasal Uyarı (DMCA)

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir.Sitede yer alan tv yayın içeriğinden sitemiz sorumlu değildir ve hakları kendilerine aittir. sitemiz embed teknolojisini kullanarak kendi resmi sitelerinden yayın yapan tv ve kanallarını biraraya toplamak için kurulmuştur. Kaldırmamızı talep ettiğiniz yayını bu sayfanın altına E-mail adresinizide ekleyerek irtibata geçerek bildirebilirsiniz. değerlendirilip gereken işlem yapılacaktır.